از کدام طرف کاغذ روغنی استفاده کنیم؟ طبیعتا هنگام استفاده از کاغذ روغنی به ذهن شما خواهد رسید. بعضی از کاغذهای روغنی دارای 2 سمت یکسان هستند. اما در بیشتر کاغذ روغنی ما یک سمت ساده شبیه کاغذ پوستی داریم و یک طرف براق و پوشش داده شده. در ادامه به طور کلی به پرسش کاغذ روغنی چیست؟ و اینکه از کدام طرف کاغذ روغنی استفاده کنیم؟ خواهیم پرداخت.
کاغذ روغنی چیست؟
کاغذ روغنی یا به انگلیسی Parchment Paper به کاغذهای نازک سفید رنگی گفته میشود که برای پخت و پز داخل سرخ کن بدون روغن، فر، ماکروفر و ماهی تابه استفاده میشود. در ابتدا کاغذ روغنی برای نچسبیدن شیرینی به سینی فر استفاده میشد. اما کم کم با گذشت زمان با توجه به سهولت استفاده و کارآمدی آن استفاده از آن در دیگر روشهای پخت و پز مرسوم شد.
از کدام طرف کاغذ روغنی استفاده کنیم
همانطور که در بالا گفته شد، کاغذ روغنی انواع مختلفی دارد. بعضی از مدل ها دارای 2 سمت کاملا یکسان هستند. لایه براقی که روی کاغذ پوستی قسمت مشخص کننده و متمایز کننده کاغذ روغنی و کاغذ پوستی است. در واقع شما باید سمت براق و درخشان کاغذ روغنی را سمت رو قرار دهید. به این صورت که مواد غذایی باید با سمت درخشان و براق در تماس باشند. با اسپری کردن کمی روغن با اسپری روغن میتوانید اطمینان بیشتری بابت نچسبیدن مواد به کاغذ داشته باشید.
چرا کاغذ روغنی به شیرینی و کیک میچسبه؟
البته برای کیک زمانی که کیک به کاغذ روغنی میچسبد، فوت کوزه گری آشپزی میگوید که شما باید سمت مات کاغذ روغنی را به سمت کیک و شیرینی قرار دهید. این موضوع برای موادی که مانند کیک در فرآیند پخت حجیم میشوند یا تغییر شکل میدهند، صادق است. و اگر باز چسبید، میتوانید با اسپری کردن آب بر روی کاغذ روغنی به صورت سادهتر آن را از مواد غذایی خود خارج نمایید.
طرف براق کاغذ روغنی
معمولا برای پخت و پز غذا باید طرف براق کاغذ روغنی با غذا در تماس باشند. البته در بعضی از مدل ها 2 طرف کاغذ روغنی براق هستند.
خرید کاغذ روغنی برای سرخ کن بدون روغن
برای سرخ کن بدون روغن چندین مدل کاغذ روغنی بصورت رولی، ورقه ای، کاپ کیک و قالبی وجود دارد. در حال حاضر در فروشگاه اینترنتی بدون روغن مدل های زیر قابل خریداری هستند.
- عکس کاعذ روغنی سرخ کن و شیرینی پزی مگا برش خورده
- عکس کاغذ روغنی مناسب سرخ کن بدون روغن