طرز تهیه غذا با سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن

در طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن، ابتدا باید دمای سرخ­کن خود را در 185 درجه تنظیم کنید و بگذارید گرم شود. سپس خیارشورها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید و بگذارید تقریبا 15 دقیقه بمانند تا آب آنها به طور کامل جذب دستمال شود. آرد و نمک را در کاسه‌­ای که از عمق کمی برخوردار است بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. کاسه کم ­عمق دیگری بردارید و تخم ­مرغ­‌ها، آب خیارشور، فلفل قرمز و پودر سیر را در آن بریزید و هم بزنید. آرد نان پانکو و شوید را در کاسه‌ای جداگانه با هم مخلوط کنید.

خیارشور سوخاری لذیذ

خیارشور سوخاری لذیذ

در مرحله بعدی طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن، باید خیارشورها را در مخلوط آرد قرار دهید، به گونه‌ای که تمام قسمت‌های آن را بپوشاند. سپس آن را در مخلوط تخم­ مرغ و آرد نان پانکو بگذارید تا به طور کامل در آن آغشته شود. سینی سرخ ­کن خود را چرب کنید و خیارشورها را در یک لایه روی آن بچینید. بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه پخته شوند تا ترد و رنگ آنها قهوه‌­ای طلایی شود. سپس آنها را پشت و رو کنید تا تمام قسمت‌­های آن به طور کامل پخته شود. دوباره بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزند. زمانی­که کاملا پخته شدند، بلافاصله آنها را سرو کنید تا از طعم آن نهایت لذت را ببرید. شما می­‌توانید آن را با سس نیز میل کنید.

مواد لازم در طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن

مواد لازم در طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن شامل 32 تکه ترشی شوید، یک تا دو فنجان آرد همه منظوره، یک تا دو قاشق چایخوری نمک، 3 عدد تخم­ مرغ بزرگ که مقداری هم­زده شده باشد، 2 قاشق غذاخوری آب ترشی شوید، یک تا دو قاشق چایخوری فلفل قرمز، یک تا دو قاشق چایخوری پودر سیر، 2 فنجان آرد نان پانکو (نوعی پودر سوخاری)، 2 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده، به مقدار کافی خیارشور و سس سالاد (اختیاری) می‌­باشند.

خیارشور سوخاری در سرخ کن بدون روغن

خیارشور سوخاری در سرخ کن بدون روغن

در مطالب پیشین مجله فروشگاه اینترنتی بدون روغن به موضوعاتی چون سرخ کن بدون روغن چیست؟، اگر فر داریم، آیا سرخ کن بدون روغن بخریم؟، 10 نکته طلایی برای استفاده از سرخ کن بدون روغن، تمیز کردن سرخ کن بدون روغن، ایرفرایر چیست، استفاده فویل آلمینیومی در سرخکن بدون روغن و همینطور به آیا سرخ کن بدون روغن اشعه مضر دارد؟ پرداختیم.

عملکرد سرخ­ کن‌­های بدون روغن به چه صورت می‌­باشد؟

در واقع سرخ­کن بدون روغن، یک فر همرفتی است که روی میز قرار می­‌گیرد. این نوع سرخ­ کن­‌ها جمع و جور هستند و فضای بسیار کمی را اشغال می‌­کنند. همچنین به شما کمک می­‌کنند تا در سریع­‌ترین زمان ممکن، غذای خود را آماده کنید. قسمت بالای این نوع سرخ­‌کن‌­ها از مکانیزم گرمایش و یک فن برخوردار است. هوای گرم به سمت اطراف غذایی که در سبد سرخ­کن قرار دارد، حرکت می­‌کند. این گردش سریع منجر می­‌شود تا غذای شما ترد شود.

مزه جذاب خیارشور سوخاری در سرخ کن بدون روغن

مزه جذاب خیارشور سوخاری

چه غذاهایی را می­‌توانید با استفاده از سرخ­کن بدون روغن تهیه کنید؟

سرخ­‌کن­‌های بدون روغن از عملکرد بسیار خوبی برخوردار می‌­باشند و می‌­توانند غذاهای منجمد شده را همراه با طعم ترد و خوشمزه‌­ای سرخ کنند. شما همچنین می‌­توانید انواع پیش ­غذاها مانند سیب­ زمینی سرخ کرده، بال مرغ و… را با استفاده از سرخ­کن بدون روغن، تهیه کنید. یکی از بهترین ویژگی‌­های سرخ­‌کن­‌های بدون روغن این است که حتی می­‌توانند انواع غذاها را نیز بپزند.

خیارشور سوخاری

خیارشور سوخاری

در طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن، چگونه می­‌توانید خیارشورهای خود را تردتر کنید؟

در طرز تهیه خیارشور سوخاری با سرخ کن بدون روغن اگر می­خواهید خیارشورهای شما بیشتر ترد شوند، توصیه می­شود بگذارید تا جایی که امکان دارد آب آنها خارج شود. قبل از اینکه خیارشورها را در آرد قرار دهید، کاملا آنها را خشک کنید. توجه داشته باشید فقط لحظه­ای که می‌خواهید خیارشورها را سرخ کنید، آنها را در آرد بگذارید.

ارزش غذایی خیارشورسوخاری

یک برش خیارشور حاوی 26 کالری، یک گرم چربی، 13 میلی­گرم کلسترول، 115 میلی­‌گرم سدیم، 4 گرم کربوهیدرات و یک گرم پروتئین می‌باشد.

طرز تهیه انواع غذا با سرخ کن بدون روغن

همانطور که آگاه هستید، انواع غذاهای گوناگون را می‌توان با سرخ کن بدون روغن تهیه نمود. در بخش دستور تهیه غذا با سرخکن بدون روغن می‌توانید نمونه‌های دیگر را نیز مشاهده نمایید. از نمونه مواد خوراکی که دستور تهیه آنها در مجله سایت اینترنتی بدون روغن وجود دارد، می‌توان به دستور تهیه براونی، پخت دونات با سرخکن بدون روغن، فیله ماهی، میگو، نان سیر، راویولی، ساندویچ بوقلمون و کوکی جو دوپرک اشاره کرد.

https://www.tasteofhome.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *