برای تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن، ابتدا باید سرخکن خود را تا 175 تاکو با سرخ کن بدون روغن درجه سلسیوس گرم کنید. کاسهای بزرگ بردارید و تخم مرغها، خرده نان خشک و چاشنی تاکو را در آن با هم مخلوط نمایید. سپس گوشت چرخ کرده را به آرامی به آن اضافه کنید و مواد را به طور کامل با هم مخلوط نمایید. در مرحله بعدی، یک تا چهار فنجان مخلوط گوشت چرخ کرده را در وسط هر یک از تورتیلاها(تورتیا یا تورتیلا نان نازکی که برای پختن تاکو استفاده میکنند) بریزید. سپس تورتیلاها را بپیچید و با استفاده از خلال دندان، آنها را محکم کنید.
در ادامه طرز تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن، سینی سرخکن خود را با استفاده از اسپری آشپزی، چرب کنید و تاکوها را در یک لایه در آن بچینید. بگذارید تاکوها به مدت 6 دقیقه سرخ شوند و سپس آنها را پشت و رو کنید تا گوشت کاملا پخته شود. اگر میخواهید تاکوهای شما ترد شوند، باید بگذارید تا رنگ آنها قهوهای طلایی شود. توجه داشته باشید قبل از اینکه تاکوی خود را سرو نمایید، خلال دندان را از درون آن بردارید. اگر علاقه دارید، میتوانید تاکو را با سالسا نیز میل کنید. در ادامه به شما میگوییم که تاکو چیست تا با این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید.
در مطالب پیشین مجله فروشگاه اینترنتی بدون روغن به موضوعاتی چون سرخ کن بدون روغن چیست؟، اگر فر داریم، آیا سرخ کن بدون روغن بخریم؟، 10 نکته طلایی برای استفاده از سرخ کن بدون روغن، ایر فرایر چیست؟ طعم غذا در سرخ کن بدون روغن، آیا پارس خزر سرخ کن بدون روغن دارد؟، تمیز کردن سرخ کن بدون روغن، ایرفرایر چیست، استفاده فویل آلمینیومی در سرخکن بدون روغن و همینطور به آیا سرخ کن بدون روغن اشعه مضر دارد؟ پرداختیم.
مواد لازم برای تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن
مواد لازم برای تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن شامل 2 عدد تخم مرغ بزرگ، یک تا دو فنجان خرده نان خشک، 3 قاشق غذاخوری چاشنی تاکو، گوشت چرخ کرده فاقد چربی، 10 عدد تورتیلای ذرت که گرم شده باشد و یک عدد اسپری آشپزی میباشند. اگر علاقه دارید، میتوانید از سالسا نیز استفاده کنید.
آیا شما میتوانید تاکو را بدون استفاده از سرخ کن بدون روغن تهیه کنید؟
تاکو با سرخ کن بدون روغن بسیار ترد و خوشمزه میشود. اما حتی قبل از اینکه سرخ کن های بدون روغن وارد بازار شوند، آشپزهای خانگی و سرآشپزهای با مهارت تاکوهای ترد و خوشمزهای میپختند. شما میتوانید تاکو را با استفاده از فر نیز تهیه نمایید. داخل فر، باید دمای فر را تا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
در طرز تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن، چگونه باید از ترک خوردن تورتیلاهای ذرت جلوگیری کنید؟
در طرز تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن، سعی کنید از تورتیلاهای ذرت تازه استفاده نمایید و آنها را در مایکروویو گرم کنید تا ترک نخورند. 10 عدد تورتیلا را بر روی یکدیگر قرار دهید و به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه در مایکروویو بگذارید. سپس دستمال کاغذی را کمی مرطوب کنید و تورتیلاها را در آن بپیچید. شما همچنین میتوانید تورتیلاهای ذرت خانگی تهیه نمایید تا از تازه بودن آنها، اطمینان حاصل کنید.
تاکو را تا چه مدتی میتوانید در فریزر نگهداری کنید؟
شما میتوانید تاکوها را به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. زمانی که تاکوها سرخ شدند و آنها را از سینی سرخ کن برداشتهاید، باید بگذارید تا کاملا خنک شوند. سپس آنها را روی یک ورق پخت قرار دهید و همراه با کاغذ موم شده در کیسه زیپدار بگذارید و در فریزر قرار دهید. زمانی که قصد دارید تاکوها را از فریزر بردارید و آنها را سرو نمایید، باید سینی سرخ کن بدون روغن خود را کمی چرب کنید و دوباره آنها را در یک لایه بر روی سینی بچینید. دمای سرخکن را تا 350 درجه تنظیم کنید و بگذارید تاکوها به مدت 10 تا 12 دقیقه از هر طرف گرم شوند.
ارزش غذایی تاکو
یک عدد تاکو حاوی 168 کالری، 6 گرم چربی، 65 میلیگرم کلسترول، 336 میلیگرم سدیم، 17 گرم کربوهیدرات و 12 گرم پروتئین میباشد.
تاکو چیست؟
تاکو جزء یکی از غذاهای مکزیکی محسوب میشود که بسیار ترد و خوشمزه است. مردم ایالات متحده آمریکا نیز تاکو را در برخی از وعدههای غذایی خود قرار میدهند. این غذا در مکزیک از محبوبیت ویژهای برخوردار میباشد و طرفداران زیادی دارد. این غذا امروزه در بسیاری از رستورانهای سراسر دنیا نیز سرو میشود. اگر با طرز تهیه این غذا آشنا شوید، از خوردن آن لذت میبرید. ما در اینجا طرز تهیه تاکو با سرخ کن بدون روغن را به شما آموزش دادهایم. سعی کنید این غذا را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.