راهنمای خرید سرخ کن بدون روغن

10 نکته طلایی استفاده از سرخ کن بدون روغن

10 نکته طلایی استفاده از سرخ کن بدون روغن

10 نکته طلایی استفاده از سرخ کن بدون روغن به شما کمک می‌کند، تا یک غذای عالی با بهترین طعم تهیه نمایید. مایل هستید تا نکات طلایی مربوط به استفاده از سرخ کن بدون روغن را بدانید؟ با استفاده از این نکات می‌توانید به نحو احسن انواع رسپی ها و آماده سازی غذاهای متنوع را انجام دهید. ما در این مسیر همراه شما خواهیم بود.

نکات استفاده درست از سرخ کن بدون روغن

نکات استفاده درست از سرخ کن بدون روغن

در مطالب گذشته به سرخ کن بدون روغن چیست؟، اگر فر داریم، آیا سرخ کن بدون روغن بخریم؟، فویل در سرخ کن بدون روغن و آیا سرخ کن بدون روغن اشعه مضر دارد؟ پرداختیم. و در این مطلب به نکات استفاده درست از سرخ کن بدون روغن می‌پردازیم.

از ضربه زدن پیاپی به مواد غذایی پرهیز نمایید

این حقیقت که شما می‌توانید غذاهای متنوعی از ناهار، شام، صبحانه و دسر را با ایرفرایر درست کنید، درست است. اما شما باید از انجام یک سری از کارها در هنگام استفاده از سرخ کن بدون روغن پرهیز کنید. مخصوصا غذاهایی که خمیر دارند و بافت خمیری دارند.

 

اینکه یکسری از غذاها باید طلایی و ترد شوند هنگام فراهم سازی از مهمترین مشخصات غذایی است. اما زمانی که غذاها را مخصوصا غذاهای خمیری را شما بطور مداوم جابه جا کنید و به آنها ضربه بزنید، باعث می‌شود تا تردی آنها از بین برود. همینطور ریختن مواد خمیری به بیرون از سبد می‌تواند مسبب اتفاقات ناخوش آیند شود. پس توجه کنید که خیلی با مواد غذایی داخل سبد ایرفرایر بازی نکنید.

پیش گرمایش را فراموش نکنید

مانند دیگر فرها و اجاق‌ها ایرفرایر هم نیازمند گرم کردن قبل از اضافه کردن مواد غذایی به سبد آن است. چه هنگام درست کردن سیب زمینی سرخ کرده یا مواد یخ زده که از فریزر بیرون می‌آورید. بهتر است، که به مدت 1 دقیقه سرخ کن بدون روغن تان را روشن کنید، بعد مواد غذایی را اضافه کنید. این کار باعث می‌شود، تا تمام مواد بصورت یکنواخت سرخ شوند.

پیش گرمایش در سرخ کن بدون روغن

پیش گرمایش در سرخ کن بدون روغن

همیشه غذای طلایی و خوش رنگ با سرخ کن بدون روغن داشته باشید

حتما تجربه کردید، که وقتی غذا را در ایر فرایر یا هواپز آماده می‌کنید، رنگ غذاها طلایی نمی‌شود و در واقع رنگ غذاها حالت رنگ پریده دارد. برای جلوگیری از این اتفاق شما می‌بایست از اسپری روغن استفاده کنید. با این کار شما فقط در انتهای کار کمی روغن به مواد غذایی خود اسپری می‌کنید. در مطلب کارآیی سرخ کن بدون روغن بطور کامل به فوائد و کارایی آن پرداختیم.

. بدین صورت رنگ مواد غذایی طلایی و خوش رنگ می‌شود. و شما مقدار بسیار کمی روغن نوش جان می‌کنید. که این حجم روغن نسبت به سرخ کن های معمول قابل اغماض است.

همیشه غذای طلایی و خوش رنگ با سرخ کن بدون روغن داشته باشید

همیشه غذای طلایی و خوش رنگ با سرخ کن بدون روغن داشته باشید

این موضوع و این نکته را هنگام آماده سازی سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن بدون روغن می‌توانید بطور واضح و مشخص مشاهده فرمایید. برای اینکه سالم‌تر هم باشید، از روغن زیتون و روغن کنجد گیاهی می‌توانید استفاده نمایید.

سبد سرخ کن بدون روغن را کامل پر نکنید

برای اینکه غذای ترد و طلایی داشته باشید، مراقب باشید تا سبد ایرفرایر خودتان را پر نکنید. به دلیل اینکه کارکرد این دستگاه با استفاده از گرما و سرخ کردن با هوای داغ است، پس هرچه مواد فضای بازتری اطراف خود داشته باشند، بهتر سرخ می‌شوند. مخصوصا در درست کردن غذاهایی همچون گوشت، همبرگر و مرغ شما نتیجه رعایت این نکته را مشخصا می‌توانید ملاحظه کنید.

سبد سرخ کن بدون روغن را کامل پر نکنید

سبد سرخ کن بدون روغن را کامل پر نکنید

البته که برای آماده سازی سبزیجات خیلی این نکته مهم نیست. و شما می‌توانید بیشتر از حد طبیعی سبدتان را با سبزیجات پر کنید. پس با توجه به غذایی که دارید آماده می‌کنید، حواستان به پر کردن سبد ایرفرایر باشد.

مواد غذایی را هم بزنید و بچرخانید

برای اینکه موادغذایی بطور یکنواخت سرخ بشوند و همینطور ترد و طلایی شوند، نیاز است تا مواد غذایی را در بین زمان پخت به هم بزنید و بچرخانید. البته این کار با این که مواد رو بخواهید فشار بدید و از حالت طبیعت خارج کنید، متفاوت است. بهترین حالت این است که شما زمان پخت را 2 قسمت کنید. و در زمان پایان یافتن زمان اول، مواد غذایی را داخل سبد بچرخوانید و جا به جا کنید، تا یک سرخ کردن متعادل و عالی را تجربه کنید.

مواد غذایی را هم بزنید و بچرخانید

مواد غذایی را هم بزنید و بچرخانید

چرب کردن سینی و سبد را فراموش کنید

سرخ کن بدون روغن مانند فر و دیگه اجاق‌ها نیاز به چرب کردن ندارد. درواقع شما بدون چرب کردن سینی و سبد می‌توانید به راحتی غذای خودتان را فراهم کنید.

چرب کردن سینی و سبد را فراموش کنید

چرب کردن سینی و سبد را فراموش کنید

از ترمومتر گوشت استفاده کنید

برای اینکه مطمئن شوید که داخل گوشت و مرغ پخته است یا خیر، از ترمومتر گوشت استفاده کنید. با استفاده از آن متوجه خواهید شد که داخل مواد مثل بیرونش به خوبی سرخ شده است یا خیر. طبیعتا همه در خانه ترمومتر گوشت ندارند، می‌توانید بطور سنتی با استفاده و فرو بردن چنگال داخل مواد خوراکی متوجه این موضوع بشوید.

از ترمومتر گوشت استفاده کنید

از ترمومتر گوشت استفاده کنید

از سرخ کن بدون روغن، برای داغ کردن باقی مانده غذا استفاده کنید.

سیستم ایرفرایر این قابلیت را به شما می‌دهید تا بتوانید به راحتی باقی مانده غذای وعده های پیشینتان را مجدد گرم کنید. این باعث ترد شدن و جذاب شدن طعم آن نیز خواهد شد.

از سرخ کن بدون روغن، برای داغ کردن باقی مانده غذا استفاده کنید.

از سرخ کن بدون روغن، برای داغ کردن باقی مانده غذا استفاده کنید.

فضای کافی را به ایر فرایر بدهید

برای کارکرد صحیح و درست دستگاه سرخ کن بدون روغن شما می‌بایست فضای کافی را به آن بدهید. به این خاطر لازم است تا فاصله 15 سانتیمتری دستگاه ایرفرایر تا دیوار و دیگر وسایل کنار آن را حفظ کنید. این کار بخاطر چرخش هوای مناسب و فن دستگاه است. اگر از کمبود جا رنج می‌برید یا وسواس دارید، که وسایل مرتب و چسبیده به دیوار باشند. بعد از خنک شدن دستگاهتان می‌توانید آن را جابه جا کنید.

فضای کافی را به ایر فرایر بدهید

فضای کافی را به ایر فرایر بدهید

ایر فرایر را بخوبی تمیز کنید

بعد از هر بار استفاده از دستگاه می‌بایست شما سبد و سینی سرخ کن بدون روغن را تمیز کنید. تاکید می‌کنم بعد از هربار استفاده! به این خاطر که باقی مانده غذا و مواد در سینی و سبد طعم غذای بعدی شما را خراب خواهد کرد. همینطور از عمر و تمیزی دستگاه شما خواهد کاست. برای شستشوی مناسب در آینده مطلبی جداگانه منتشر خواهیم کرد.

تمیز کردن سرخ کن بدون روغن

تمیز کردن سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه انواع غذا با سرخ کن بدون روغن

همانطور که می‌دانید انواع غذاهای مختلف را می‌توان با سرخ کن بدون روغن تهیه نمود. در بخش دستور تهیه غذا با سرخکن بدون روغن می‌توانید نمونه‌های مختلف را مشاهده نمایید. از نمونه مواد خوراکی که دستور تهیه آنها در مجله سایت اینترنتی بدون روغن آماده می‌توان به دستور تهیه براونی، پخت دونات با سرخکن بدون روغن، میگو و کوکی جو دوپرک اشاره کرد.

منبع: tasteofhome

48 نظر در “10 نکته طلایی استفاده از سرخ کن بدون روغن

  1. برهانی گفت:

    واقعا این نکته همزدن خیلی مهمه، من توی پخت مرغ و سیب زمینی قشنگ دیدم. بقیه موارد رو باید امتحان کنم. ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون میزارید

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر سرکار خانم برهانی
      از شما بابت ثبت نظرتون ممنون هستیم، بازخورد شما مارا در هرچه بهتر شدن کمک می‌کند. بله با رعایت نکات طلایی استفاده از سرخ کن بدون روغن امکان یه آشپزی ساده، سالم و لذت بخش فراهم می‌شود.

      1. مینا گفت:

        سلام وقت بخیر
        من سرخ کن یونیک خریدم
        وقتی روشن میشه و کار که تمام شد فضای داخلی دستگاه از جنس استیل نیست و پلاستیک هست و خیلی گرم میشود
        مشکلی نداره؟ آیا این پلاستیک آب نمیشود؟

  2. پریا گفت:

    سلام من سیب زمینی رو گذاشتم تو دستگاه سفت و خام شد ب نظرتون چرا🥲؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      مطلب طرز تهیه چیپس سیب زمینی با سرخ کن بدون روغن را مطالعه بفرمایید، باز اگر سوالی بود در خدمتتون هستیم

    2. آذین گفت:

      زمان پیشنهاد شدهودر دستگاه برای سبب زمینی رو فراندش کن،سیب زمینی هارو بعد از برش و شستشو و خشک کردن در ظرفی با ادویه دلخواه و یکی دو قاشق روغن خوب هم بزنید، بعد در توری بریزید ۵ دقیقه از زمان گذشت سیب هارو زیر و رو کنید و اجازه بدین حدود ۵ دقیقه دیگه سرخ بشه و چک کنید حین پخت
      اینکه مداد رو در دستگاه بزارید وزمان رو بزنید و منتظر بمونید تا دستگاه تایمش تموم بشه برای همه ی مواد جواب نمیده

      1. bedoneroghan گفت:

        ممنون از به اشتراک گذاری تجربتون

        1. زهرا گفت:

          سلام من سرخ کن بدون روغن زیکو دارم ولی ته چین درست کردم تهش سفت نشد و نپخت با اینکه ۴۰دقیقه بود الان مشمل لز کجاس؟

    3. محیا گفت:

      روغن اسپری کن سیب زمینی هارا زیاد نازک خرد نکن

      1. bedoneroghan گفت:

        سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربتون

    4. نجمه گفت:

      سلام
      منم یه بار اینجور شد
      دفعات بعدی سیب زمینی رو نیم پزکردم وآبکش کردم بعد با یه ذره روغن و یه مقدار نمک وادویه دلخواه،مخصوصا آویشن بسیار خاص وخوشمزه شد

  3. M.a گفت:

    سلام خدمت شما. چکار کنیم که مرغ و فیله ها تو سرخکن خشک نشن؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      اول اینکه زمان سرخ کردن خودتون را در سرخ کن بدون روغن کم کنید. بعد با استفاده از اسپری روغن، کاغذ روغنی و ظرف سرخ کن بدون روغن می‌توانید پخت و پز بهتری را در دستگاه ایرفرایر خود تجربه کنید. باز سوال و ابهامی بود در خدمتتون هستیم

    2. آذین گفت:

      یک لیوان اب در قسمت زیر سبد بریزید و مرغ طعم دارشده رو توی سبد بزارید این اب باعث میشه که مرغ علاوه بر اینکه سرخ میشه خشک نشه و طعم بهتری بده در مواد طعم دهنده مرغ میتونید یکی دو قاشق روغن بریزید(پیاز،ابلیمو روغن زیتون یا کنجد ،ادویه های دلخواه )نتیجه دلچسب تری بدست میاد.

      1. bedoneroghan گفت:

        سلام. وقت بخیر سرکار خانم آذین
        ممنون از ثبت نظرتون و همکاریتون.
        اما لازم است که بدونید، شما نباید داخل دستگاه خود آب بریزید. داخل کاتالوگ سرخ کن بدون روغن فیلیپس درج شده که نباید آب بصورت اضافی داخل دستگاه بریزید. به این خاطر که بخار بیش از حد برای سیستم الکترونیکی دستگاه مضر هست. این موضوع خطرناک و باعث خراب شدن دستگاه ایرفرایر شما در طول زمان خواهد شد.

  4. لارمیس برند گفت:

    درسته سرخ کن ها بدونه روغنه اما یکی دو قطره روغن غذا رو خوشمزه میکنه

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      بله دقیقا. استفاده از اسپری روغن کمک می‌کند که طعم غذا بیشتر شبیه سرخ کردن بشود.
      ممنون از ثبت نظرتان

  5. راحله همامی گفت:

    سلام چرا مرغ (تکه های ران) بعدازپخت هم باز آب داشت

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر سرکار خانم همامی
      در بخش طرز پخت غذا با سرخ کن بدون روغن می‌توانید طرز پخت انواع غذا را با دستگاه ایرفرایر را مشاهده نمایید. شما چند نکته را باید مد نظر قرار بدید:
      1. دمای دستگاه ایرفرایر و دما را درست تنظیم کنید
      2. زمان پخت را به 2 قسمت تقسیم کنید و بعد از به پایان رسیدن تایم اول، مرغ ها را داخل سبد سرخ کن بدون روغن بچرخانید، تا بطور کامل سرخ شوند.
      3. حجم سبد را کامل پر نکنید، اگر مرغ ها روی هم تلنبار کنید، به خوبی سرخ نمی‌شوند و شبیه پختن می‌شود.
      باز سوال یا ابهامی بود، در خدمت شما هستیم

      1. رامین گفت:

        سلام
        من سرخ کن بدون روغن فلپس دارم محفظه ای که سبد می ره داخلش از مشکی تغییر رنگ داده و یکم سفید شده ایا دستگاه مشکلی داره یا طبیعی هست ممنون

        1. bedoneroghan گفت:

          سلام. وقت بخیر جناب رامین
          لطفا عکس سبد سرخ کن خودتان را داخل واتزاپ برای ما ارسال کنید تا بتوانیم راهنمایی درست و کاملی خدمتتون انجام بدیم

  6. محمدی گفت:

    سلام استفاده از قالب سلیکونی ایرفرایر یا کاغذ روغنی به دستگاه آسیب میزنه؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      خیر استفاده از قالب سیلیکونی سرخ کن بدون روغن یا کاغذ روغنی دستگاه ایرفرایر آسیبی به دستگاه شما نخواهد زد. و هر دو از لوازم جانبی سرخ کن بدون روغن در سطح جهان هستند.
      باز سوال یا ابهامی بود، بصورت نظر و تماس در خدمتتون هستیم

      1. مهناز گفت:

        سلام مرسی از اطلاعتتون
        من همه نکاتو رعایت کردم ولی سیب که سرخ میکنم تو سرخ کن میچسبه
        ولی سیبا رو ک‌گفتین هر چند دقیقه هم بزنیم
        هم نزدم
        اخه ندیدم تو سرخ کن کسی هم بزنه
        بخاطر اینه یا من نکته ای رو نمیدونم؟

        1. bedoneroghan گفت:

          سلام. وقت بخیر
          خشک کردن سیب زمینی، اسپری کردن روغن، استفاده از کاغذ روغنی یا ظرف سیلیکونی و هم زدن به شما کمک خواهند کرد.

  7. آرزو عبداللهی گفت:

    سلام وقت بخیر، من موقع سرخ کردن سیب زمینی وسط پخت سینی رو درمیارم و دستگاه اتومات وار خاموش میشه و وقتی دوباره سرجاش میزارم روشن میشه و ادامه پخت انجام میشه…ایا باید خودم قبل دراوردن سینی اونو خاموش کنم؟ یا نیازی نیست.

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر سرکار خانم عبداللهی
      بهتر است که دستگاه را پاوز نمایید، بعد سبد را بکشید، بیرون
      باز سوال یا ابهامی هست، در خدمتتون هستیم

  8. هومن عزیزی گفت:

    سلام ببخشید شستن سبد در ماشین ظرفشویی به تفلنش آسیب میزنه؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      نه، فقط باید مراقب اینکه بقیه ظروف، بخصوص قاشق و چنگال بهش نخورند و اصابت نداشته باشند، باشید
      وگرنه مشکلی نخواهد داشت
      باز سوالی یا ابهامی بود، در خدمتتون هستیم

  9. زهرا گفت:

    سلام من سیب زمینی که سرخ می‌کنم یا مرغ به سبد میچسبه مخصوصا سیب زمینی چرا؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      احتمال بسیار سیب زمینی آب داره، سعی کنید سیب زمینی ها رو کاملا خشک کنید، بعد داخل سبد بریزید و اینکه با اسپری روغن کمی سیب زمینی ها رو چرب کنید
      باز سوال یا ابهامی بود، در خدمتتون هستیم

      1. نزاکت گفت:

        سلام
        سیب زمینی های من مثل تسمه شده بود چرا؟
        و اینکه ماهی ها هم خشک شد ؟

        1. bedoneroghan گفت:

          سلام. وقت بخیر
          متوجه منظورتون از تسمه نمیشم.
          ماهی هم بستگی به نوع ماهی داره. اگر ماهی که استفاده میکنید، بافت گوشتش چربی نداره، حتما از اسپری روغن رژیمی استفاده نمایید

  10. زینب گفت:

    سلام. وقت به خیر.
    من سرخ کن فیلیپس دارم. برای پخت کیک میشه سبد رو بردارم و مایع کیک رو در همون تابه ی زیرش بریزم یا حتنا باید قالب جداگونه روی توری بذارم؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      داخل تابه زیر نریزید، به این خاطر که هم عملکرد دستگاه مختل میشود و هم اینکه تابه زیر دستگاه شما اگر خراب شود، یا خط و خش بردارد، قابل جایگزینی فعلا نیست. پس برای پخت کیک میتونید از قالب های سیلیکونی یا قالب کیک استفاده کنید.
      باز سوال یا ابهامی هست، بفرمایید در خدمتتون هستیم

  11. یحیی گفت:

    میشه از ظرف شیشه ای در داخل سرخ کن بدون روغن فلیپس مدل 9072 استفاده کرد

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      معمولا این کار رو انجام نمیدهند و خطرناک است. اما حتما توجه بفرمایید که اون ظرف شیشه ای تحمل دمای 200 درجه سانتیگراد رو داشته باشه

  12. محبوبه گفت:

    بسیار مطالب عالی بود آیا کتلت هم میشه با سرخ کن بدون روغن درست کرد.

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      بله انشالله به زودی یک پست آموزشی در این رابطه در سایت خواهیم گذاشت
      ممنون از ثبت نظرتون

  13. م رضاءی گفت:

    سلام وقت بخیر
    بسیار عالی بود
    البته من دستگاه رو تازه می خوام بخرم و نمی دانم کدوم مدلش رو بخرم بهتره است البته باهزینه متناسب

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر سرکار خانم رضایی
      سپاس از ثبت نظر شما. در خدمتتون هستیم

  14. نسترن کاظم پور گفت:

    سلام. در اون رنج دما و زمانی که غذا باید بپزه، معمولا داخل غذا نپخته ست، و اگه دما و زمان رو بیشتر کنم، غذا می‌چسبه و قهوه ای ميشه. دلیلش چی می تونه باشه؟ هنوز دما و زمان مشخصی برای پختن و سرخ کردن غذاها ندارم.

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر سرکار خانم کاظم پور
      سبک آشپزی ها مختلف هست. و اینکه به حجم غذا و کمی به مدل دستگاه هم مرتبطه. بهترین دما و زمان رو کم کم باید خودتون بدست بیارید. بطور مثال برای سیب زمینی زده 20 دقیقه. اول اینکه شما این تایم رو تقسیم بر 2 کنید و در بین پخت مواد داخل سبد رو هم بزنید. تا پخت یک نواخت تر شود. باز اگر دیدید نپخته است، کم کم 1 دقیقه به تایم اضافه کنید. اگر دیدید که به غذا میچسبه، دما رو کم کنید و زمان رو زیاد کنید
      باز سوال یا ابهامی بود در خدمتتون هستیم

  15. سحر گفت:

    آیا میتونم از قابلمه جنس گرانیتی داخل دستگاهم استفاده کنم؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      خیر شما میتوانید ظرف سیلیکونی مخصوص سرخ کن یا کاغذ روغنی استفاده نمایید

  16. زهرا سلیمانی گفت:

    مرغ را با اینکه در آبلیمو دو روز خوابانیدم ،رو درجه 200 و به مدت 20 دقیقه وسی مرغ خام بود . علت چیست؟

    1. bedoneroghan گفت:

      سلام. وقت بخیر
      سبدتون رو مملو از مرغ نکنید. تایمتون رو بهتره بکنید 2 تا 15 دقیقه. با دمای 175 درجه. بعد از 15 دقیقه اول مرغ ها رو هم بزنید. هر دستگاه و مدل کمی تایم و زمان متغییر است. خودتون با توجه به تجربه گذشته کم کم بهترین تایم و دما دستتون خواهد اومد

  17. خدیجه غضنفری گفت:

    سلام ممنون از راهنماییتون
    من تازه خریدم چیزی نمیدونستم ازش
    فکر کنم یکم یاد گرفتم لطفاً باز هم راهنمایی کنید بیشتر مرغ چطور بپزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *